Kárügyintézés

Cégünk teljeskörű gépjármű kárügyintézéssel igyekszik levenni a gondot ügyfelei válláról legyen szó cascós, vagy akár felelősségi kárról.

Ügyfeleinknek csak egy egyszeri személyes találkozóra kell eljönniük hozzánk a balesetet szenvedett gépkocsijukkal, amely során segítünk a szükséges dokumentumok kitöltésében.

Ezután a teljes kárügyintézési és kárfelvételi folyamat megindítása és koordinálása már a mi feladatunk, ügyfeleinknek semmi további teendője nincs ezzel kapcsolatban. 

A sérült gépkocsi biztosító általi szemlézése jelenlétünkben, telephelyünkön történik, így biztosítva, hogy a kárfelvétel során minden egyes sérülés rögzítésre és dokumentálásra kerüljön, elkerülve a biztosítóval történő későbbi vitás esetet. 

A kárfelvétel után azonnal megkezdjük a jármű javítását!


Az elkészült, szakszerűen kijavított gépkocsit átadjuk tulajdonosának, majd a javítási kalkulációt és javítási számlát megküldjük a biztosítótársaságnak.

A teljes anyagi elszámolást is mi intézzük a biztosítóval, így ügyfeleinknek nem kerül pénzébe a javítás, továbbá így biztosítjuk, hogy minden tétel kifizetésre kerüljön a biztosító által.

Lízingelt, vagy banki hitellel terhelt gépkocsi kárügyintézése és javítása sem jelent nekünk problémát, a bankkal, vagy lízingcéggel is mi tartjuk a kapcsolatot és szerezzük be a szükséges engedélyeket.


Ha balesetet szenvedett kérjük keressen minket bizalommal, korrekt módon, szívesen segítünk a bajban!

Elérhetőségeink:

Címünk:

2373 Dabas, Gróf Vay Sándor u. 8.

Üzletvezető:

Greiner Ákos

Telefon:

06-30-3717-267

E-mail címünk:

info@greinerkft.hu

Web: www.greinerkft.hu

 


   
   
Greiner Kft - Karosszéria javítás